Gmund

Authentiek en handgeschept met passie geproduceert papier,

Authentiek karton met Historie

Gmund papier stamt al uit 1829 en heeft een welverdiende status in de papiercultuur. Gmund heeft een ongekende natuurlijke uitstraling en is zeer geschikt voor Offsetdruk, foliedruk, letterpress en reliefdruk bedrukking. Omdat de keuze van Gmund gigantisch is beperken wij ons op deze pagina tot de meest bekende variant, het Gmund Cotton.

Gmund papier soorten

Gmund 925
Gmund Action
Gmund Bauhaus Dessau
Gmund Bier Papier

Gmund Bio Cycle
Gmund Colors Felt
Gmund Colors Matt
Gmund Colors Metallic

Gmund Transparent
Gmund Colors Food
Gmund Colors Heavy
Gmund Colors Volume

Gmund Cotton 
Gmund Cover Material
Gmund Gold
Gmund H(L)eather

Gmund Heidi
Gmund Kaschmir
Gmund No Color Bleach
Gmund Original

Gmund Urban
Gmund Used
Gmund Wood
Gmund Creative System

Gmund Kwaliteit en beschikbaarheid

Gmund valt op door zijn bijzonder hoge kwaliteit en verscheidenheid aan verschillende relief persingen, 48kleuren en tinten , diktes van 90 gram tm 900 gram en van glad tot ruw tot lederlook. Door het enorme aanbod en hoge kwaliteit heeft Gmund wel een hoger prijskaartje en hebben wij alleen de Gmund cotton line op voorraad.

Wij hebben geen samples liggen van andere Gmund merken. Deze worden alleen bij uitzondering toegezonden.

Wilt u het beste van het beste, zoek niet verder. Gmund karton heeft het allemaal. Deze kwaliteit  karton is met passie gefabriceerd in Duitsland en heeft alles wat een topkwaliteit papier u kan bieden.

Gmund Cotton is een handgeschept papiersoort met een vleugje katoen. Door de hoge kwaliteit van dit papier is het bijzonder goed te bedrukken met authentieke druktechnieken.  Wat ons betreft het beste papier voor topkwaliteit kaarten e.d.

Gmund cotton is vervaardigd van pulp afkomstig uit ecologisch verantwoord beheerde bossen. Gmund heeft een FSC Keurmerk

Gmund samples aanvragen

Van Gmund Cotton white 450 en 600 gram hebben wij bedrukte samples liggen. Deze zijn bedrukt in offsetdruk, letterpress en foliedruk letterpress. De kwaliteit van het papier en bedrukkingen zijn zo optimaal zichtbaar.

Samples zenden wij gratis toe

 

Secured By miniOrange